Palvelumme Suojauspalvelumme Alustavat uutuustutkimukset ja ennakkotutkimukset

Alustavat uutuustutkimukset ja ennakkotutkimukset

SUOJATTAVAN TEKNIIKAN ALUSTAVA UUTUUSTUTKIMUS

Jos olet tehnyt keksinnön, mutta et ole varma onko se suojattavissa patentilla tai hyödyllisyysmallilla ("pikkupatentti"), voimme tehdä alustavan ja kustannuksia säästävän ennakkouutuustutkimuksen. Selvitämme löytyykö suojaukselle helposti ilmiselvä este. Tämä tutkimus on nopea, mutta ei yhtä kattava kuin patenttivirastojen tekemät patentoitavuustutkimukset.

 

TAVARAMERKIN REKISTERÖITÄVYYDEN ENNAKKOTUTKIMUS

Suorittamalla ennakkotutkimuksen halutulle tavaramerkille selvitämme jo ennen rekisteröintihakemuksen tekemistä, onko haluttu tavaramerkki käytettävissä ja rekisteröitävissä. Tutkimusraporttimme sisältää tiedot mahdollisista identtisistä tai samankaltaisista estemerkeistä sekä arvion tavaramerkin rekisteröitävyydestä. Laajalla ennakkotutkimuksellamme tarkistamme sekä tavaramerkit, toiminimet että sukunimet, jotka saattaisivat estää halutun tavaramerkin rekisteröinnin.

 

MALLIN (MUOTOILUN) REKISTERÖITÄVYYDEN ENNAKKOTUTKIMUS

Rekisteröitävän mallin tulee lähtökohtaisesti olla uusi ja sen kokonaisvaikutelman erota riittävästi vastaavista aiempien mallien kokonaisvaikutelmista. Mallin haltija usein tuntee itse alansa muotoilun ja lisäksi mallin rekisteröinti on edullista ja nopeaa. Usein voimme suositella uuden mallin rekisteröintiä alan tuntemukseen pohjautuen ja tarvittaessa autamme mallin uutuuden ennakkotutkinnassa.

« Takaisin: Suojauspalvelumme