Lisää voimaa bisnespäätöksiin.

EP vahva patenttihakemus

7 020,00  (ALV 0%)

Hinta koostuu palvelumaksusta: 5500 € ja virastomaksusta: 1520 €.

Vahva patenttihakemus on suunniteltu sinulle, joka haluat turvata innovaatiosi ja varmistaa keksinnön mahdollisuudet alkumetreillä. Tämä on sinulle joka tavoittelet vahvaa patenttia. Tavoitteellisen patentoinnin lähtökohtana on keksinnön selvittäminen mahdollisimman perusteellisesti alkuvaiheessa. Ennen patenttihakemuksen varsinaista laadintaa, on hyvä tarkastaa patentoinnin mahdollisuudet. Selvityksessä keskitymme pääsääntöisesti selvittämään, että vastaavaa keksintöä ei ole julkistettu aikaisemmin, jotta voimme laatia asiakkaalle tavoitteiden mukaisesti räätälöidyn ja alan ammattimaisella kokemuksella luodun patenttihakemuksen.

Teknologisen ja taloudellisen potentiaalin arviointi ja uusien keksintöjen sopivuus yrityksesi liiketoimintastrategiaan on kriittistä. Tähän meillä on tarjota tehokas ja pätevä tekniikan tason kartoitus ennen patenttihakemuksen laadintaa ja toimittamista virastoon. Tulokset auttavat suunnittelemaan miten liiketoimintaa tulisi mukauttaa toivotun yksinoikeuden saavuttamiseksi. Lisäksi kartoitus indikoi markkinamahdollisuuksia ja uusia kontakteja. Patenttitietoa analysoimalla voit saada myös merkittävää tietoa oman alan tai kilpailijoiden tutkimuksesta ja kehitystrendeistä kts. lisää tuotteestamme ”Teknologiakartoitus”.

Tekniikan tason kartoituksen avulla taitava patenttiasiamiehemme laatii patenttihakemuksen, joka antaa hyvät valmiudet myös esimerkiksi USA:n, Kiinan ja Japanin vahvaan patenttiin.

Asiantuntijamme ovat yrityksesi strategisen suunnittelun turvana ja tukena alkumetreistä lähtien. Toimintamme luottamuksellisuus perustuu Suomen lakiin asiamiehen salassapitovelvollisuudesta.

Kokonaispaketti sisältää:

  • tuotteen ratkaisuihin perehtymisen
  • alustavan uutuuden selvityksen
  • patenttihakemuksen laatimisen
  • hakemuksen toimittamisen virastokäsittelyyn toivotulla tavalla

Mikäli uutuustutkimuksessa löytyy este patentoinnille, veloitamme ainoastaan alustavan uutuusselvityksen hinnan 590 euroa + alv.

Kyseinen paketti voidaan toteuttaa myös esimerkiksi Suomalaisena tai kansainvälisenä patenttihakemuksena. Virastomaksut poikkeavat. Mikäli haluatte lisätietoa, ottakaa yhteyttä asiakaspalvelu@leitzinger.fi tai soittamalla keskukseemme: 09 685 99 20.

Myös tämä palvelu on mahdollista rahoittaa Business Finlandin innovaatiosetelillä. Kysy lisää meiltä!

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Tove Mattsson
+358 40 536 7824

Jorma Leitzinger

  • Toimitusjohtaja
  • Osakas
  • Hallituksen jäsen
  • IoD