Palvelumme Puolustuspalvelumme Väitteet patentteja vastaan

Väitteet patentteja vastaan

VÄITTEEN TEKEMINEN

Onko kilpailijan patentti mielestänne myönnetty heikoin/värin perustein tai liian laajalla suojalla? Onko teillä tiedossanne sille patentoitavuuseste tai jopa täydellinen uutuudeneste? Kertokaa meille tilanne ja me hoidamme väitekirjelmän laatimisen ja jättämisen puolestanne.

Kun olette jättäneet väitteen kilpailijan patenttia vastaan käydään asiassa kirjeenvaihtoa puolin ja toisin patentinhaltijan ja väittentekijän välillä patenttiviraston kautta kunnes patenttivirasto katsoo ettei asiassa enää tarvitse kuulla osapuolia ja asia voidaan ratkaista. Me voimme autta teitä väitteen käsittelyvaiheessa lausuntojen laatimisessa puolestanne. On myös mahdollista pyytää suullista käsittelyä. Mikäli Patentti- ja rekisterihallitus varaa teille tilaisuuden suullista käsittelyä varten, voimme edustaa teitä siinä tilaisuudessa.

 

VÄITTEELTÄ PUOLUSTAUTUMINEN

Onko patenttianne vastaan tehty väite? Autamme teitä puolustautumaan ja puolustamaan patenttinne voimassa pysyttämistä. Puolustautuminen väitettä vastaan tarkoittaa käytännössä kirjallisten lausuntojen antamista, mutta haluattaessa voidaan Patentti- ja rekisterihallitukselta pyytää myös suullista käsittelyä. 

 

 

« Takaisin: Puolustuspalvelumme