EST 1935

fien
Hae

Innovation on Demand® - Innovaatiotoiminnan ja kilpailukyvyn suunnannäyttäjä

Meidän intohimonamme on auttaa innovatiivisia yrityksiä kohdentamaan tuotekehitystä ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä kilpailukyvyn varmistamiseksi. Uudenlaisen palvelukonseptimme avulla rikastamme tietoa eri päätöksentekopisteissä sekä tuomme ajantasaisen tilannekuvan teknologiakentästä. Autamme näkemään mihin tuotekehityksessä ja innovaatiotoiminnassa kannattaa panostaa sekä olemme johdon kumppani strategisia valintoja tehtäessä. 

Väärää tuotetta ei kannata kehittää ja tuotesuojaus täytyy olla vahvin kaikista tärkeimmissä tuotteissa.

Palvelukonseptimme on hyödynnettävissä innovaatiotoiminnan koko arvoketjun aikana, jopa tuotekehityksen sumeassa alussa, ennen teknistä kehittämisvaihetta. Eri työkalut prosessin aikana on kehitetty helposti lähestyttäviksi eikä käyttöönotto vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Mahdollisuuksien tunnistaminen

Luotettavaa tietoa strategiseen päätöksentekoon

Ideointi, ideoiden seulonta ja valinta

Ideoiden arvioinnin ja ratkaisupolkujen tunnistaminen

Kehitys / testaus ja lanseeraus

Kilpailustrategian mukaiset toimenpiteet

Jatkuva kehitys

Tuotteiden suojauksen ja jatkokehityksen optimointi

IoDTM
ohjaus

IoDTM
varmistus

IoDTM
optimointi

kehitystyöstä on päällekkäistä.
0 %
kehitystyöstä ei yllä innovaatioksi.
0 %
patenteista on turhia
0 %

Tämän päivän maailmassa jopa kolmasosa tuotekehityksen tuloksista on täysin päällekkäistä aiemmin kehitetyn kanssa, ja kolme neljästä tuotekehityksen tuloksesta ei menesty markkinoilla.

Innovaatioprosessin alkupään tiedonhankintaan ja ohjaukseen käytetään yrityksissä hämmästyttävän vähän resursseja, eikä patenttijärjestelmää hyödynnetä. Palvelumme avulla yritykset pääsevät helpommin käsiksi valtavaan tietomassaan – patentti-informaatioon. Hyödyntämällä informaatiota yritys pystyy tunnistamaan uusia mahdollisuuksia teknologiakentässä ja analysoimaan mihin suuntaan omaa tuotekehitystä kannattaa suunnata.

Suojaamme ne tuotteet ja palvelut, jotka tukevat yrityksen kilpailustrategiaa parhaiten. Kauttamme on mahdollista hoitaa mitä tahansa suojaoikeuksiin liittyviä toimenpiteitä, ja käytössämme kattava joukko alan parhaita asiantuntijoita.

Optimoidaan mahdolliset olemassa olevat suojaukset joko karsimalla hyödyttömiä rekisteröintejä tai painottamalla niitä, jotka ovat liiketoiminnallenne tärkeimpiä. Uudenlainen raportointimallimme auttaa tekemään päätöksiä nopeammin ja tehokkaammin.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Jorma Leitzinger
+358 400 437 811

Buukkaa yhteinen hetki niin kerromme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö