EST 1935

fien
Hae

Leitzinger Oy

Leitzinger Oy
c/o Spaces
Mannerheiminaukio 1 A,
00100 Helsinki

P.: +358 9 685 99 20
asiakaspalvelu@leitzinger.fi 

Verkkolaskuosoite:

003701107678
Operaattori: Maventa
Operaattoritunnus: 003721291126

Yrityksemme

Meidän intohimona on aineeton omaisuus. Uskomme, että aineeton pääoma on yrityksen tärkein voimavara ja kilpailukyvyn edellytys ja haluamme tehdä kaikkemme, että yritykset saavat siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Meitä ajaa eteenpäin halu ohjata ja auttaa asiakkaitamme fokusoimaan tuotekehitystä niin, että innovaatiotoiminta kohdistuu mahdollisimman lähelle tuotannonalan keskeistä teknologiaa.

Patenttien ja tavaramerkkien muodostaman kokonaisuuden suunnitelmallinen hyödyntäminen on ensisijaisen tärkeää. Meidän avullamme innovaatioiden suojaus kohdennetaan tukemaan liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Leitzinger Oy:n perusti Edward Leitzinger vuonna 1935. Venäjältä Suomeen vuonna 1917 muuttanut Edward Leitzinger myötävaikutti aikanaan aktiivisesti keksintötoimintaan Suomessa mm. lehdistön ja radio-ohjelmien kautta ja loi pohjan yrityksen hyville kansainvälisille kontakteille. Tänä päivänä yritys on vakiintunut keskikokoiseksi, noin 20 henkilöä työllistäväksi tiiviiksi ja joustavaksi palveluorganisaatioksi, jolla on kokemusta myös poikkitieteellisistä ja suojamuotojen rajat ylittävistä haasteista.

Meidän arvot ovat:

  • Olemme ylpeitä osaamisestamme, ammattitaidostamme ja laadukkaasta työstämme.
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.
  • Näytämme arvostustamme toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan kuuntelemalla ja kannustamalla.
  • Asenteemme työtä kohtaan on avoin ja joustava. Tässä ilmapiirissä meidän on helppo kasvaa, oppia uutta ja uudistua.
  • Yhdessä ja yhteistyössä pystymme saavuttamaan enemmän.

Palvelumme kattavat kaikki teollisoikeuksien alaan kuuluvat suojamuodot Suomessa, Euroopassa ja kaikkialla maailmassa.

Patenttiasiamiehemme asioivat oikeuksia myöntävän Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) sekä kansainvälisen viraston (WIPO) kanssa kaikkiin tekniikan aloihin liittyvissä patentti- ja hyödyllisyysmalliasioissa. Euroopan patenttiviraston (EPO) kanssa asioinnissa voimme myös käyttää omia rekisteröityjä eurooppapatenttiasiamiehiämme.

Mallisuoja- ja tavaramerkkiasioiden hoitoa varten meillä on asiantunteva joukko IPR-juristeja ja tavaramerkkiasiamiehiä, jotka asioivat niin PRH:n kuin Euroopan unionin teollisoikeuksien viraston (EUIPO) kanssa. Juristeillamme on myös runsaasti kokemusta neuvottelu-, loukkaus- ja riita-asioiden hoidosta.

Kaikkea emme kuitenkaan pysty hoitamaan itse ja tätä varten olemme vuosikymmenien aikana keränneet vahvan yhteistyöverkoston. Milloin ulkomaiseen virastoon asiointi edellyttää paikallisen asiamiehen käyttöä, löydämme sopivan kumppanin laajasta IPR-asiantuntijoiden yhteistyöverkostostamme.

Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä aivan Helsingin ydinkeskustassa Postitalolla. Tulemme mielellämme myös teidän luoksenne mikäli asioiden hoito sitä vaatii tai järjestetään tapaaminen tarvittaessa Teamsin välityksellä.

Henkilökuntamme hyödyntää työssään toimistossa pitkälle kehitettyjä ohjelmia, jotka on räätälöity nimenomaan patentti- ja tavaramerkkialan tarpeisiin ja asiakkaillemme ja yrityksellemme sopiviksi. Koko historiansa ajan yrityksemme on ollut eturintamassa uusien teknisten ratkaisujen käyttöönotossa sekä myös virastojen sähköisten palveluiden kehittämisessä ja testaamisessa.

Sloganimme ”Our Passion is to Add Value to Your Intellectual Assets” kuvaa hyvin sen, että aineeton omaisuus ei saisi olla yritykselle kulu ja rasite, vaan voimaannuttava investointi ja mahdollistaja.

Terveisin
Leitzinger – tiimi

Jätä yhteydenottopyyntö