EST 1935

fien
Hae

Leitzinger ja Kaulo & Partners poikkeukselliseen yhteistyöhön brändioikeuksissa ja innovaatiokonsultoinnissa

8475 Jorma Leitzinger_Jani Kaulo

Innovaatiokonsultoinnin ja patentoinnin asiantuntija Leitzinger Oy ja brändioikeuksiin, IPR-loukkauksiin sekä sopimuksiin erikoistunut Lakiasiaintoimisto Kaulo & Partners Oy ovat solmineet sopimuksen yhteistyökumppanuudesta 1.6.2023 alkaen.

Kumppanuus ottaa askeleen eri suuntaan alalla totutusta toimintamallista, jossa pyritään tarjoamaan kaikki palvelut saman katon alta. IPR-ala on vaativa, ja tarvitaan erikoistunutta osaamista. Kumppanuuden myötä pystymme hyödyntämään kummankin yrityksen omaa erikoisosaamista ja näin palvelemaan asiakasta entistäkin paremmin. ”Kannattaa olla hyvä siinä, missä oikeasti on hyvä. Täysi palvelu voi toteutua myös kumppanimallilla, jossa yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi. Toimiva kumppanuus synnyttää eksponentiaalista lisäarvoa myös asiakkaille”, perinteikkään ja kohta 90-vuotiaan perheyrityksen Leitzingerin toimitusjohtaja Jorma Leitzinger taustoittaa Kaulo & Partnersin kanssa käynnistyvää yhteistyötä brändioikeusasioissa. ”Näin voimme molemmissa yrityksissä keskittyä edelleen ydinosaamiseemme ja olemaan siinä alan parhaita ilman, että meidän pitää tehdä sisäisiä valintoja siitä, mihin osaamiseen ja palveluihin panostamme eniten tulevaisuudessa. Yleensä näissä valinnoissa se liiketoiminnallisesti tuottoisin yksikkö vie voiton”, Kaulo & Partnersin perustaja ja toimitusjohtaja Jani Kaulo puolestaan taustoittaa kumppanimallin etuja.

Erikoistumalla parempaa palvelua

Leitzinger ja Kaulo & Partners näyttävät mallia, miten saman toimialan kilpailevat yritykset voivat tehdä yhteistyötä patentti-, tavaramerkki ja muissa IPR-toimeksiannoissa ja yhdistää näin omia vahvuuksiaan. Molemmissa yrityksissä on tunnistettu IPR-alan vaativuus ja erikoistuneen palvelun tarve. Lisäksi molemmat yritykset ovat elinkaaressaan sopivassa vaiheessa kumppanuuden aloittamiselle. ”Perustimme Kaulo & Partnersin elokuussa 2021, koska halusimme tarjota parempaa palvelua yrityksille, jotka näkevät brändioikeudet strategisena osana liiketoimintaansa ja haluavat investoida niiden arvon kasvattamiseen. Suomessa ei aiemmin ollut brändioikeuksiin erikoistunutta lakitoimistoa, joka toimisi strategisena kumppanina pitkäjänteisesti ja proaktiivisesti yhteistyössä brändinhaltijoiden kanssa. Tarvitsemme kumppaniksemme patentoinnin ja innovaatioiden kehittämisen syväosaajan, joka ajattelee asiakkaiden palvelemisessa samalla tavalla. Leitzinger on tällainen kumppani”, Jani Kaulo täydentää. Silloin kun brändinhaltijalla on tarve suojata brändinsä lisäksi myös innovaatioita ja teknologiaa, Kaulo & Partnersin yhteistyökumppanina toimii Leitzinger. Leitzinger pystyy tarjoamaan perinteisten patenttiasioiden lisäksi palveluja innovaatiotoiminnan tehostamiseksi. Vastaavasti Leitzinger luottaa Kaulo & Partnersin juridiseen osaamiseen brändioikeusasioissa sekä riitojen ratkaisemisessa ja sopimusten laadinnassa. Leitzinger on uudistanut omaa liiketoimintastrategiaansa määrätietoisesti jo yli kolmen vuoden ajan Innovation on Demand® -palvelumallinsa myötä. ”Olemme tunnistaneet yhä selkeämmin omat vahvuutemme ja intohimomme auttaa yrityksiä kohdentamaan tuotekehitystään ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä kilpailukyvyn varmistamiseksi ja ylläpitämiseksi. Jotta voimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin omilla vahvuuksillamme, olemme tehneet strategisen päätöksen ohjata jatkossa tavaramerkki-, verkkotunnus- ja sopimustoimeksiannot brändioikeuksiin ja sopimuksiin erikoistuneelle kumppanille Kaulo & Partnersille sen sijaan, että ryhtyisimme rekrytoimaan tälle osa-alueelle muutoin tarvitsemiamme uusia resursseja kokeneiden asiantuntijoidemme jäädessä eläkkeelle”, Jorma Leitzinger perustelee.

Yhdessä olemme enemmän

Yhteistyön käynnistämistä on vauhdittanut myös yritysten samanhenkinen arvopohja. Molemmille on tärkeää kollegoiden ja asiakkaiden arvostus, työn laatu, henkilökohtainen ja kustannustehokas palvelu sekä avoin, mutkaton, rento ja helppo kommunikointi.

Yhteystiedot

Jorma Leitzinger,

toimitusjohtaja, Leitzinger Oy,
jorma.leitzinger@leitzinger.fi,
puh. 0400 437 811 

Leitzinger-logo-web

Leitzinger on Edward Leitzingerin vuonna 1935 perustama, kolmannessa polvessa toimiva suomalainen perheyritys, jonka ydinosaamista on yritysten innovaatiotoiminta ja siihen liittyvä suojaaminen. Yritys on noin 20 asiantuntijan joustava palvelutiimi, jolla on kokemusta myös poikkitieteellisistä ja suojamuotojen rajat ylittävistä haasteista. ”Our Passion is to Add Value to Your Intellectual Assets” kuvaa ajatusta, että aineeton omaisuus ei saisi olla yritykselle kulu ja rasite, vaan voimaannuttava investointi ja mahdollistaja.
https://www.leitzinger.fi

Jani Kaulo,

toimitusjohtaja, Lakiasiaintoimisto Kaulo & Partners Oy,
jani.kaulo@kaulopartners.fi,
puh. 040 637 5442 

Kaulo-logo-web-2

Kaulo & Partners on tavaramerkkeihin ja muihin brändioikeuksiin sekä sopimuksiin erikoistunut suomalainen lakitoimisto. Toimimme proaktiivisesti ja pitkäjänteisesti asiakkaan strategisena kumppanina brändioikeuksien arvon kasvattamiseksi. Autamme asiakkaitamme kaikissa tavaramerkkeihin ja muihin brändioikeuksiin liittyvissä asioissa kokonaisvaltaisella ja strategisella otteella. Lisäksi autamme asiakkaitamme erilaisissa loukkauksiin ja kaupallisiin sopimuksiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön alalla ainutlaatuisen digitaalisen työkalun brändioikeuksien ja sopimusten tehokkaaseen hallintaan. https://kaulopartners.fi

Jätä yhteydenottopyyntö